Om Oss

Power Up in the City of Mölndal

I Kvarnen Lilla Götafors invid Mölndalsforsens brus har vi skapat en samlingsplats för Powerful Living. En plats att tanka energi, att hitta lugn och finna styrka.

PowerfulLiving är ett nätverk av kraftfulla kompetenser, människor och mentorer som arbetar med det gemensamt att vi brinner för att få människor att hitta styrka och energi i sej själva.

Vi använder olika medel för att nå dit och vi är fast övertygade om att det är en kombination av dessa aktiviteter och verktyg som får oss att hitta ett medvetet liv, ett energifyllt liv. Helt enkelt – powerful  living.

Vi är ständigt på span efter fler kompetenser och fina människor att samarbeta med för att kunna utöka och bredda nätverket. Vi arbetar såväl  med grupper som med enskilda individer.

Heldagar för företag, teambuilding och ledarskaps events, varvas med personlig coaching, yoga , föredrag och konstterapi.

Hos oss finner du ett noggrant urval av det som gör livet lite skarpare i kanterna, roligare i vändningarna och helt enkelt mer kraftfullt.

Varmt välkommen

“Drömmen är och har alltid varit att skapa en plats att inspireras och stärkas av! En plats för ett glittrigare starkare liv – utanpå och inuti.”

Malin Leijonberg
VD

Upptäck våra Power Ups

Här finner du kommande events, med fokus på energi och kraft. Boka nu!

Våra Partners

Du kommer träffa

Malin Leijonberg

Regga Dig Till Vårt Nyhetsbrev

Vi skickar löpande ut information om kommande events, föredrag och happenings. Regga dej här så missar du inget kraftfullt!

Varukorg