Laddar Events

« Alla Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Acro Yoga: Marco Zidaric

13 maj, 2023 kl. 14:30 - 15:30

Gratis

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

6 people are attending Acro Yoga: Marco Zidaric

På workshopen kommer Marco gå igenom grunderna i Acroyoga och lära ut några steg från solar Acroyoga (aktiv) som kommer att sammanvävas till ett flöde. Han kommer att börja med några övningar för att öka förtroendet och hjälpa er att komma i synk med varandra. Tanken är att ni efter denna session kommer att känna er mjuka, smidiga, avslappnade och mer i kontakt med er själva och de andra deltagarna. Ha gärna på dig kläder som inte begränsar din flexibilitet och helst utan detaljer som kan fastna i en akropartner.

Handledare: Marco Zidaric


OBS! Ingår för dig som köpt Powerdays Dagspass för aktuell dag. Har du inte dagspass måste du först köpa det innan du bokar plats. Klicka här för att köpa dagspass >>

  • Du kan boka din plats här om du har köpt dagspass. Har du bokat en plats är den bindande så till vida att om du inte dyker upp på utsatt tid och plats debiteras du 100kr i efterhand.
  • Har du inte dagspass kan du köpa Drop-In i mån av plats. Drop-In biljett kan endast köpas samma dag.

Detaljer

Datum:
13 maj, 2023
Tid:
14:30 - 15:30
Kostnad:
Gratis
Event Kategori:

Arrangör

Powerful Living
Telefon
0735-12 13 00
E-post
hej@powerfulliving.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Lilla Götafors – Uppe
Götaforsliden 15
Mölndal, 43134 Sverige
+ Google Map
Telefon
0735-12 13 00
Visa Plats-webbplats
Varukorg