Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ecstatic Dance: Marco Zidaric

12 maj, 2023 kl. 20:00 - 22:00

Gratis

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig

4 personer deltar i Ecstatic Dance: Marco Zidaric

På en extatisk dans med DJ MaZi kan du förvänta dig en unik upplevelse där du får möjlighet att förlora dig själv i musiken och rörelserna. Hans sätt att blanda olika genrer skapar en dynamisk och livfull atmosfär på dansgolvet, där du får möjlighet att utforska olika rörelser och känslor. Du kommer att få dansa till både nya och klassiska låtar som har valts ut speciellt för att passa kvällen. DJ MaZi kommer att guida dig genom en resa med passion glädje, ljus och mörker där musiken är drivkraften och du är stjärnan på dansgolvet.

Handledare: Marco Zidaric


OBS! Ingår för dig som köpt Powerdays Dagspass för aktuell dag. Har du inte dagspass måste du först köpa det innan du bokar plats. Klicka här för att köpa dagspass >>

  • Du kan boka din plats här om du har köpt dagspass. Har du bokat en plats är den bindande så till vida att om du inte dyker upp på utsatt tid och plats debiteras du 100kr i efterhand.
  • Har du inte dagspass kan du köpa Drop-In i mån av plats. Drop-In biljett kan endast köpas samma dag.

Details

Date:
12 maj, 2023
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
Gratis
Event Category:

Arrangör

Powerful Living
Email
hej@powerfulliving.se
View Arrangör Website

Plats

Lilla Götafors – Nere
Götaforsliden 15
Mölndal, 43134 Sverige
+ Google Map
Varukorg