Laddar Events

« Alla Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Eteriska oljor för kropp och själ: Kristfrid Warner

12 maj, 2023 kl. 17:30 - 18:30

Gratis

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

9 people are attending Eteriska oljor för kropp och själ: Kristfrid Warner

Eteriska oljor är kraftfulla verktyg på många plan och kan användas både för fysisk och emotionell läkning. De balanserar energin och stödjer hälsan på ett naturligt sätt, helt utan biverkningar. De kan också vara en guide i att se samband mellan emotionella låsningar och fysiska problem och symptom. Genom att lära känna oljornas budskap och läkande egenskaper kan vi hitta vägar att komma tillbaka till vår kraft och ta steg framåt på vägen mot vår nästa version.
Under denna föreläsning kommer vi att titta närmare på vad en eterisk olja är och hur de kan användas som ett verktyg för att balansera emotionellt, stötta vardagshälsan och motverka stress

Handledare: Kristfrid Warner


OBS! Ingår för dig som köpt Powerdays Dagspass för aktuell dag. Har du inte dagspass måste du först köpa det innan du bokar plats. Klicka här för att köpa dagspass >>

  • Du kan boka din plats här om du har köpt dagspass. Har du bokat en plats är den bindande så till vida att om du inte dyker upp på utsatt tid och plats debiteras du 100kr i efterhand.
  • Har du inte dagspass kan du köpa Drop-In i mån av plats. Drop-In biljett kan endast köpas samma dag.

Detaljer

Datum:
12 maj, 2023
Tid:
17:30 - 18:30
Kostnad:
Gratis
Event Kategori:

Arrangör

Powerful Living
Telefon
0735-12 13 00
E-post
hej@powerfulliving.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Lilla Götafors – Uppe
Götaforsliden 15
Mölndal, 43134 Sverige
+ Google Map
Telefon
0735-12 13 00
Visa Plats-webbplats
Varukorg