Loading Events

Incheckning – Tea Time Yoga: Workshop

26 May kl. 09:00 - 09:30

Gratis

This event has passed.

Biljettinformation

Date & Time:

26 May kl. 09:00 - 09:30

Cost:

Gratis

OBS! Du behöver även ett PowerdaysPass för att komma in på eventen. Har du inte redan det, köp ditt PowerdaysPass här>>

Incheckning – Tea Time Yoga: Workshop

Börja din Powerdays-upplevelse med en lugn och centrerande Yin Yoga-session. Tea Time Yoga erbjuder en stund av lugn innan dagens aktiviteter tar fart, perfekt för att ställa in sinnet och kroppen på vad som komma skall.

Upplägg:

  1. Mottagning med Te och Samling

    • Vi välkomnar dagen med ett urval av lugnande teer. Njut av en varm kopp medan vi samlas och förbereder oss för en mindful start.
  2. Yin Yoga-session

    • Sessionen inleds med en serie av Yin Yoga-positioner anpassade för att ge energi och kraft inför dagen.
  3. Meditativ Avslutning

    • Vi avslutar med en kort meditation, där vi sitter i stillhet och låter kropp och sinne absorbera övningens effekter. Denna stilla stund hjälper till att klargöra tankarna och sätta intentioner för dagen.

Delta och Upplev: Tea Time Yoga är öppen för alla deltagare och ingen tidigare yogaerfarenhet krävs. Denna session är ett utmärkt sätt att starta din dag med en känsla av ro och närvaro. Mattor och bolster finns på plats så kom som du är.

Vi hoppas att du ansluter till oss för en harmonisk start på din Powerdays. Kom och upplev hur Yin Yoga och meditation kan ge en perfekt grund för en dag fylld av energi och aktivitet!

Handledare

Malin Leijonberg

Malin Leijonberg Om mig… Jag har i snart 30 år arbetat med kreativiteten som inspirerande och helande kraft.I så väl utställningar som workshops och företagande vill jag på ett handfast sätt skilja kreativitet och konstnärlighet åt och påvisa kraften i kreativitet av alla dess slag, för alla.Färger och nytänkande ger ...
Läs Mer →
PLATS

Lilla Götafors – Uppe

Address:

Götaforsliden 15
Mölndal, 43134 Sverige

0735-12 13 00

Varukorg