Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kakaoceremoni: Albin H. Medin

14 maj, 2023 kl. 13:00 - 14:30

Gratis

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

13 people are attending Kakaoceremoni: Albin H. Medin

Kakao har varit allt ifrån monetär valuta, offergåva till gudarna, viktig handelsvara i syd och mellanamerika under flera årtusenden. Det äldsta arkeologiska fyndet av kakao är över 5000 år gammalt i amazonas högland i nuvarande Ecaudor. När bönan från kakaofrukten får fermentera och sedan torkas utvecklas de fantastiska smakerna och de medicinala egenskaperna. I denna kakaoceremoni guidas du genom meditation och särskilt valda sånger. Många av sångerna är enkla att sjunga med i för de deltagare som vill utforska sin röst och för den upplyftande kraften som kommer ur gemensam sång. Ceremonin avslutas med en stilla stund och en avslutande delning där man har möjlighet att uttrycka någon känsla, något budskap eller insikt man fått till sig.

Handledare: Albin H. Medin


OBS! Ingår för dig som köpt Powerdays Dagspass för aktuell dag. Har du inte dagspass måste du först köpa det innan du bokar plats. Klicka här för att köpa dagspass >>

  • Du kan boka din plats här om du har köpt dagspass. Har du bokat en plats är den bindande så till vida att om du inte dyker upp på utsatt tid och plats debiteras du 100kr i efterhand.
  • Har du inte dagspass kan du köpa Drop-In i mån av plats. Drop-In biljett kan endast köpas samma dag.

Details

Date:
14 maj, 2023
Time:
13:00 - 14:30
Cost:
Gratis
Event Category:

Arrangör

Powerful Living
Phone
0735-12 13 00
Email
hej@powerfulliving.se
View Arrangör Website

Plats

Lilla Götafors – Uppe
Götaforsliden 15
Mölndal, 43134 Sverige
+ Google Map
Phone
0735-12 13 00
View Plats Website
Varukorg