Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KundaliniYoga – Öppna upp lungorna: Anayah Roots

14 maj, 2023 kl. 09:00 - 10:30

Gratis

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

14 people are attending KundaliniYoga – Öppna upp lungorna: Anayah Roots

Det finns många olika sätt att testa på kundaliniyogan och det är aldrig försent du kan vara i vilken ålder du vill orörlig eller rörlig det spelar ingen roll. Kundaliniyogan hjälper dig på så många olika plan för att just du ska må bra. Genom kraftiga andningsövningar, mantras- sång och meditation ökar vi vår närvaro. Den är både dynamisk och lugn. Den har en långvarig effekt och är en bra återhämtning i vardagen. Vi rör oss igenom olika rörelser som vi kallar kriyas där det inkluderar det vi behöver för att skapa vitalitet, dynamik, emotionellt och själsligt. Yogan har en förmåga att ta bort stress då vi lever i en stressad tid där vi inte stannar upp. Du lär dig att leva i harmoni med dig själv och andra, att se igenom illusioner och se till den enskilda individen som en enhet.

Med djup andningar- pranyama lär vi oss att hålla en god kontakt i våra kroppar och sinnen och låter energin flöda och livskraften, vi glömmer vi bort oss i ett tempo som egentligen borde dras ner och yogan gör så vi återfår vår livskvalitet i livet. Andas vi inte på ett bra sätt så kan vi lätt bli sjuka så vi måste komma ihåg att andas rätt och rena oss själva inifrån och ut.

Anayah tar oss här på en Kundalini klass med live gitarr. Ta gärna med er mjuka sköna kläder.

Handledare: Anayah Roots


OBS! Ingår för dig som köpt Powerdays Dagspass för aktuell dag. Har du inte dagspass måste du först köpa det innan du bokar plats. Klicka här för att köpa dagspass >>

  • Du kan boka din plats här om du har köpt dagspass. Har du bokat en plats är den bindande så till vida att om du inte dyker upp på utsatt tid och plats debiteras du 100kr i efterhand.
  • Har du inte dagspass kan du köpa Drop-In i mån av plats. Drop-In biljett kan endast köpas samma dag.

Details

Date:
14 maj, 2023
Time:
09:00 - 10:30
Cost:
Gratis
Event Category:

Arrangör

Powerful Living
Phone
0735-12 13 00
Email
hej@powerfulliving.se
View Arrangör Website

Plats

Lilla Götafors – Uppe
Götaforsliden 15
Mölndal, 43134 Sverige
+ Google Map
Phone
0735-12 13 00
View Plats Website
Varukorg