Laddar Events

« Alla Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Näringsresan- En hälsoresa som slutade i buljongfabrik: Mikaela Parmlid

13 maj, 2023 kl. 16:00 - 16:30

Gratis

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

5 people are attending Näringsresan- En hälsoresa som slutade i buljongfabrik: Mikaela Parmlid

Jag kommer under denna föreläsning berätta hur vi gjort en hälsoresa med 3 barn. Allt slutade i ett riktigt galet entreprenörs projekt. Vad är det då som gör benbuljong så speciell för vårt välmående? Jag har varit golfproffs i USA som efter många år av resande och näringsfattig, tillsatsrik mat slutade i allergier och vikt problem. Nu 3 år senare så är resultaten helt fantastiska. Genom att sänka inflammationen i hela familjens kroppar har barnens eksem försvunnit, koncentrationssvårigheter försvunnit, hyn förbättras, mina allergier och en enorm energi och stabilt mående infunnit sig. Jag insåg tidigt hur svårt det var med att finna riktigt näringsrika produkter i affären. Hur löser man detta då med en familj och 3 små barn? Vad har vi gjort? Resan slutade med göra buljong som på ett enkelt sätt kan användas som bas till våra kroppar. Vi vill göra den med fantastisk kvalitet som ger de byggstenar våra kroppar behöver för att fungera. Vad är det då som gör benbuljong så speciell för vårt välmående?

Handledare: Mikaela Parmlid


OBS! Ingår för dig som köpt Powerdays Dagspass för aktuell dag. Har du inte dagspass måste du först köpa det innan du bokar plats. Klicka här för att köpa dagspass >>

  • Du kan boka din plats här om du har köpt dagspass. Har du bokat en plats är den bindande så till vida att om du inte dyker upp på utsatt tid och plats debiteras du 100kr i efterhand.
  • Har du inte dagspass kan du köpa Drop-In i mån av plats. Drop-In biljett kan endast köpas samma dag.

Detaljer

Datum:
13 maj, 2023
Tid:
16:00 - 16:30
Kostnad:
Gratis
Event Kategori:

Arrangör

Powerful Living
Telefon
0735-12 13 00
E-post
hej@powerfulliving.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Lilla Götafors – Nere
Götaforsliden 15
Mölndal, 43134 Sverige
+ Google Map
Varukorg