Laddar Events

« Alla Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Remakekurs: Start 15 nov (3 ggr)

15 november, 2023 kl. 18:00 - 21:00

1650kr

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Välkommen till en spännande remakekurs i Lilla Götafors! Under tre vardagskvällar kommer vi att utforska möjligheterna att återanvända kläder, påslakan och accessoarer genom att upcycla dem och ge dem nytt liv. Kursledaren Malin Leijonberg, en erfaren designer och konstnär inom vintage, remake och mode, kommer att dela med sig av sina kunskaper och inspirera dig att våga ta ut svängarna och prova på något nytt.

  • 3 tillfällen: 15 nov, 29 nov, 6 dec,
  • Tider: kl 18-21
  • Förkunskaper: Inga
  • Material: Allt ingår
  • Kursledare: Malin Leijonberg

Under kursens gång kommer Malin att guida dig genom olika tekniker och idéer för att skapa unika och personliga plagg och tillbehör. Hon kommer att dela med sig av sina tankar och erfarenheter, samt ge dig praktiska tips och tricks för att hjälpa dig att ge dina egna idéer liv.

En av de bästa sakerna med den här kursen är att den inte kräver några förkunskaper. Så oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av att jobba med tyger och material, är du välkommen att delta. Allt material som behövs kommer att finnas på plats, men om du vill kan du även ta med dig dina egna plagg och tyger att arbeta med.

För att göra kursen ännu trevligare och mer uppskattad kommer det att finnas en enklare förtäring tillgänglig under varje kväll. Det ger oss möjlighet att pausa och njuta av god mat och samtidigt inspireras av varandras projekt.

Så varför inte ta chansen att lära dig mer om remake och upcyclings, och samtidigt träffa likasinnade människor? Anmäl dig redan idag till vår remakekurs i Lilla Götafors och låt dig inspireras av Malins kreativitet och expertis. Våga tänka utanför boxen och skapa unika mode med din personliga stil!

Detaljer

Datum:
15 november, 2023
Tid:
18:00 - 21:00
Kostnad:
1650kr
Event Kategori:
Webbplats:
www.malinleijonberg.se

Arrangör

Powerful Living
Telefon
0735-12 13 00
E-post
hej@powerfulliving.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Lilla Götafors
Götaforsliden 15
Mölndal, 41122 Sverige
+ Google Map
Telefon
0735121300
Visa Plats-webbplats
Varukorg