Laddar Events

« Alla Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Sound Journey med Anayah & Fredrik: 12 April

12 april, 2023 kl. 18:30 - 20:30

300kr
Med 4 gongar, rainsticks, tibetanska & kristallskålar, klockor med m.m så tar vi er på en resa under 2 timmar. Anayah guidar in med breathworks. Här handlar det om att let go en stund att bara landa in i sig själv.
Sound Journey är en inre resa och gongen och ljud har använts som shamanistiska helande verktyg, festinstrument och en metod för kommunikation i tusentals år.
Ett gongbad är en typ av ljudläkning utformad för att erbjuda djup avslappning, känslomässig frigörelse, smärtlindring, hjärnmassage och en underbar andlig resa! Under ett gongbadspass brukar deltagarna ligga och känna sig bekväma med filtar och kuddar. En spelare framkallar sedan ljud i gongen, deltagarna “badar” i ljudets helande vibrationer och sessionen varar i allmänhet 45-60 minuter. Denna gong tar vi dig på en resa på ca 2 h med breathworks som är oerhört stärkande för nervsystemet.
Gongbad, som alla typer av ljudterapi, låter alltid din hjärna slappna av till ett alfadominant eller tetadominant hjärnvågstillstånd. Detta är anledningen till att du känner dig lugnare, gladare och mindre orolig efter ett pass.
Hjärtligt välkomna!
Blessings Ljus & Kärlek!
Anmälan via Swish: 123 104 00 96
300kr
Tid: 18.30-20.30
Lilla Götafors
Götaforsliden 15, Mölndal
Fredrik Nilen heter jag. Jag kom i kontakt med ett gongspel 2014 och kom in på en fantastisk inre resa livsomvälvande resa. Jag blev såld på ljud. Har utvecklat detta vidare till andra instrument och allt som gör ljud. Men främst med gong, kristallskålar och tibetanska skålar för att få andra att uppleva samma inre resor som ljud och vibrationer kan ge. Kom precis hem från en resa där jag utvecklande mer av mitt spelande.
Anayah Roots, international artist och skapat sedan barnsben, alltid varit kreativ och musik har alltid varit en stor del. Med över 1000 speltimmar med Gongen och som yogalärare arbetar Anayah daligen med Sound och Yoga utbildad i bla Kundalin, yin, hatha ,vinyasa, Ashtanga och har en bas på bl.a Hagabadet där hon håller i klasser i bl.a Soundhealing, Gongbad. Holistisc coachning online och PT-yoga. Kreativitet och andlighet har alltid varit en narulig del av Anayah sedan barnsben och tror på konceptet Each One Teach One och att leva så Rent som som möjligt. Hennes musik kan man bl.a. hitta på Spotify och Youtube men snart kommer även hennes meditations och experimentmusik ut…håll utkik, fler workshop, klasser och retreat kommer upp här på Powerfulliving

Detaljer

Datum:
12 april, 2023
Tid:
18:30 - 20:30
Kostnad:
300kr
Event Kategorier:
,

Arrangör

Powerful Living
E-post
hej@powerfulliving.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Lilla Götafors
Götaforsliden 15
Mölndal, 41122 Sverige
+ Google Map
Telefon
0735121300
Visa Plats-webbplats
Varukorg