Loading Events

Upptäck dina förmågor: Workshop

26 May kl. 12:00 - 14:00

200kr

This event has passed.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Biljettinformation

Date & Time:

26 May kl. 12:00 - 14:00

Cost:

200kr

OBS! Du behöver även ett PowerdaysPass för att komma in på eventen. Har du inte redan det, köp ditt PowerdaysPass här>>

Upptäck dina förmågor: Workshop

Genom meditationer, toning, sång och även pianomeditation, fokuserar vi på våra sinnen. Deltagaren undersöker och upptäcker sina förmågor att känna energier och känna igen sina förmågor – genom kropp, känslor och inre bilder – att “veta” (dvs känna igen) vad som är rätt för oss: vad som ger oss oss glädje och stöttar oss på vägen till ett gott och rikt liv. Det som är i harmoni med vår själs klang, eller färg och vibration.

En stor del av detta arbete handlar om att komma i kontakt med hjärtat – hitta glädjen i det som väntar på att flöda ut och fylla våra liv.

Handledare

Emma Rowena Hansen

Emma Rowena Hansen Om mig… Jag är kreativ och intuitiv musiker, healer och personlig guide. Jag hjälper människor att hitta tillbaka till sin själ, livsglädje och sitt autentiska uttryck. Genom energiarbete, musik och ord hjälper jag dig att komma närmare dig själv och din inre visdom och passion. Min förhoppning ...
Läs Mer →
PLATS

Katakomberna

Address:

Götaforsliden 13
Mölndal, 43134 Sverige

Varukorg