Laddar Events

« Alla Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Workshop för Kvinnor – Utforska och När Din Kvinnliga Energi

7 april kl. 12:00 - 17:00

500kr

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

7 APRIL FULLBOKAT. VÄLJ 5 MAJ ELLER 16 JUNI.

En dag dedikerad till Dig och Din inre kraft. I denna inspirerande och stärkande workshop får du chansen att omfamna din inre styrka och frigöra din fulla potential i en varm miljö som andas trygghet, respekt och systerskap.

Söndag 7 april kl. 12-17: Detta Väntar Dig

  • Hjärtöppnande Yoga: Starta dagen med yinyoga som varsamt öppnar ditt hjärta och mjukar upp kroppen, skapar utrymme för helande och tillåter dig att känna dig mer närvarande och jordad.
  • Frigörande Rörelse för mindre stress: Låt dig svepas med i energi-frigörande dans och shaking som hjälper din kropp att bryta ned fysiska och mentala blockeringar, ökar din livsenergi och får din själ att vibrera av frihet.
  • Systerskap genom Delning: Engagera dig i berikande reflektionsövningar och dela dina valda upplevelser med andra kvinnor.
  • Hormonell Holistisk väg: Få insikter i hur du kan balansera dina hormoner och optimera din energi genom holistiska metoder och livsstilsval, för ett mer vitalt och harmoniskt liv.
  • Kreativ workshop: Stärk din kreativa förmåga och tankekraft med hjälp av handens kreativa uttryck.
  • DjupAndning: Utforska hur kraftfull andningsteknik är, som stillar sinnet, minskar stress och leder till en djupare känsla av inre frid och klarhet.
  • Helande Beröring: Avrunda dagen med en avslappnande session som kan inkludera mindful beröring (endast för de som önskar), vilket bidrar till att stärka känslan av avkoppling och återhämtning.

Vad får du

Denna workshop är en chans att träffa likasinnade kvinnor en investering i din personliga utveckling en möjlighet att upptäcka nya sidor av dig själv och en plats där du kan finna stöd och inspiration. Om du längtar efter att fördjupa din förståelse av dig själv utforska nya dimensioner av din kvinnlighet, eller helt enkelt önskar en paus för reflektion och återhämtning, är detta för dej.

Inför dagen

  • Lunch och lättare tilltugg ingår
  • Klä dej bekvämt

Gör Plats i Kalendern, för en dag fylld av självinsikt och lugn. Platserna är begränsade så vänta inte att säkra din plats.

Boka din plats idag och ta det första steget mot ett mer uppfyllt, balanserat och kraftfullt liv.

PowerfulLiving och Gaia Health ser fram emot att välkomna dig till vår krets av starka, inspirerande kvinnor. Din resa börjar här.

Varmt välkommen!

Malin Leijonberg | malinleijonberg.se

Pia Marengo | gaiahealth.se

Detaljer

Datum:
7 april
Tid:
12:00 - 17:00
Kostnad:
500kr
Event Kategori:

Arrangör

Powerful Living
Telefon
0735-12 13 00
E-post
hej@powerfulliving.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Lilla Götafors
Götaforsliden 15
Mölndal, 41122 Sverige
+ Google Map
Telefon
0735121300
Visa Plats-webbplats
Varukorg