Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Yoga Retreat; Detox your Body, Mind & Spirit: 18-19 juli

18 juli, 2023 kl. 07:00 - 19 juli, 2023 kl. 20:00

2700kr – 3500kr
Detta är ett 2 dagars retreat där vi arbetar med
✨Detox Your Body, Mind & Spirit.✨
Vi lär oss att landa in i vårt hjärta. Lär oss lyssna in och läka oss på en själslig, sinnlig och kroppslig nivå. Vi lär oss om hur energi påverkar oss och vi kommer tillbaka till oss själva. Detta är ett transformations retreat och därför har jag valt att deltagarna åker hem på kvällen och inte sover över då man även innan läggdags får uppgifter att göra för att släppa på energi som skapats under dagen.
Detta är en kraftfull och tantrisk upplevelse och en assistent eller flera assistenter kommer finnas på plats och hålla space. Detta är ett retreat som handlar om att släppa taget, att lära sig hålla sitt egna space, att landa in och lyssna in till vad själrösten säger. Ta reda på vart du står i livet. Är det egot som talar eller lyssnar du verkligen in? Vi tittar på hur det undermedvetna och rädslor sätter sig i kroppen. Vi lär oss jobba med vårt energisystem, rensar bort negativitet och belyser våra celler och förnyar energi och stabiliserar, så vi kan släppa taget om gammalt och välkomna det nya.
Vi talar om mat och vad vi stoppar i oss mentalt. Under retreat äter vi frukt och håller en lättare fasta, men är du diabetiker så självklart får du följa din kropp för att hålla dig i god energi. Vi uppmanar och kommer ge direktion innan genom ett utskick med hur man rensar tarmarna på ett enkelt sätt. Det säga att det tar 72 timmar för celler att förnya sig, så genom en lättsam fasta under retreatet och en rensning dagen innan, samt en dag efter retreat så får kroppen en fin rensning. Vi tar även till andra metoder genom yogan, andning, dans, skakningar, voice, skrift och bild. Genom ett Holistiskt och yogisk vit tantrisk väg släpper vi taget om det som inte servar oss längre och lär oss och arbetar med vår qi energi och balanserar shushuma kanalen. Vi tittar också på hur vi tar in det i vårt dagliga liv och hur vi kan lära oss läka oss själva, ha tillit till oss själva och att lär oss att det är vi som har kontroll. Du kommer få verktyg att ta med hem för att skapa nya mönster till ett mer här och nu, närvaro i livet helt enkelt.
Så kom med på detta retreat med din sanning att lära dig styra rodret med kärlek, värme och acceptans. Att våga vara öppen inför dig själv och lära dig läsa av din kropp vad som är vad och när det behövs. Detta passar för den som är nyfiken att arbeta med energi, vill transformeras, behöver förändring i sitt liv, släppa taget eller den som kanske varit sjuk under en längre tid och behöver fin återhämtning och vet att det finns en väg till hälsa. Alla är välkomna, det är en djup inre resa av rensning och läkning under 2 dagar.
Innehåll
2 längre workshops kommer att hållas både med rensande egenskaper tillsammans med Gong bad. 1 workshop per dag. Dessa 2 kraftfulla workshops som både ger energi men som också ser vad man behöver och vart man är i livet så en djup rensning kan komma att ske där det det undermedvetna rensar, en transformation.
Jag kommer även ha assistans under dagarna så behöver man samtala så finns det utrymme för det. Carina följer med under retreatet och hjälper till att bära och sprida värme, en healare som skapar rum för kärlek och trygghet.
Under dag 2 lär vi oss att kommunicera med våra celler och själsröst genom tystnad, andning och energiövningar. Retreatet är en intim resa mellan oss deltagare och därför stannar allt som sker under dagarna mellan oss deltagare, då vi vill respektera allas integritet.
Allt handlar om att se oss själva och vårat behov men att veta om det är av ego vi agerar eller från vårt ursprungs jag.
Schema DAG 1
 • 7.00-9.00 Kort föreläsning – praktiskt information samt information kring energi, mat och hur energier påverkar oss. Vi presenterar oss, sjunger och tonar in med mantra meditation med live akustik gitarr.
 • 9.30-10.00 Breathworks – öppna upp energi genom andning och ge syre till vår hjärna och ut i kroppen. Låta kroppen repareras men en tibetansk andnings teknik.
 • 10.30- 11.00 Guidad Dans – släppa spänningar & skaka
 • 11.00-12.30 Kundalini Yoga – Ett pass inriktat på att kunna släppa taget och lära känna dina energier.
 • 12.30-13.30 Lunch – Smoothie, frukt och nötter.
 • 13.30 -16.00 Workshop 1- Mantra meditation en rensande meditation som är väldigt kraftfull och fridfull med gongen kraft. Vi avslutar med Focus point meditation
 • 16.00-17.00 Reflektion – Tystnad och skrift
 • 17-18.00 Reparera din aura – Jobba med energi och vi förbereder kroppen för dag två.
 • 18.00- 19.30 Yin yoga – avslutar med yoga och meditation
DAG 2- Inre läkning – transformera din energi
 • 8.00-9.00 Reflektion – Frågor och reflektion om föregående dag. Vi arbetar på att lära känna vår energi.
 • 9.00-11.00 Breathworks & Kundalini – Vi arbetar med att läka vår kropp genom andning, meditation och yoga. Vi lär oss kommunicera och manifestera som ger oss en inre läkning.
 • 11.30-12.00 Focus point – Samla din energi, läsa av och arbeta med chakra och energibalansering.
 • 12.00-13.00 Lunch – Enklare lunch
 • 13.00-14.30 Workshop – Eld meditation som är rensande, ger ny kraft, stärkande av nervsystemet och stärker visionen i sömn och drömmar.
 • 15.00-16.00 Energiarbete – Qi arbete genom bl.a. rörelse
 • 16.30- 17.30 Reflektion
 • 18.00-ca 20.00 Yin Yoga – Vi landar in med yin och sharing
Schemat kan förändras en aning beroende på processerna vi går igenom…
Smoothies, te, frukt, shots kommer finnas med på retreat- Rekommenderar att man fastar även dagen after retreat eller med lätt fasta. Endast frukt & te. Vi skickar ut recept, samt hur man tömmer tarmarna på ett enkelt och varsamt sätt. Ta gärna på er vitt och och/eller naturmaterial, gärna ej svart.
✨ SIGNUP & BETALA
BOKNING SKER GENOM SWISH:
123 104 00 96
Earlie Bird: 2.700kr
Från juni: 3.500kr
 • Meddela mig om eventuella allergier.
 • Du kan även boka dig via www.earthlylifeschool.com
 • En bekräftelse bokning kommer efter anmälan och vad man behöver förbereda så på etc.
 • För frågor maila: anahatha.sound.yoga.holistic@gmail.com
📌 Plats: Lilla Götafors
Götaforsliden 15, Mölndal
AVBOKNINGSPOLICY
Avbokar du 1 månad innan event tar vi ut 15%, 3 veckor innan 25%, 2 veckor innan event 50% och 5 dagar innan event så återbetalar vi ej men välkomnar dig till någon future workshop eller klass online eller live. Då planering, reklam etc görs samt kostnader till lokaler.
EARTHLY LIFE SCHOOL
Anahatha, sound, yoga, journey, art, music, soundhealing, natural: www.earthlylifeschool.com

Details

Start:
18 juli, 2023 kl. 07:00
End:
19 juli, 2023 kl. 20:00
Cost:
2700kr – 3500kr
Event Categories:
,

Arrangör

Powerful Living
Email
hej@powerfulliving.se
View Arrangör Website

Plats

Lilla Götafors
Götaforsliden 15
Mölndal, 41122 Sverige
+ Google Map
Phone
0735121300
View Plats Website
Varukorg