Loading Events

Zen Coaching för par: Drop-In Workshop

26 May kl. 10:00 - 17:00

Gratis

This event has passed.

Drop-In

Date & Time:

26 May kl. 10:00 - 17:00

Cost:

Gratis

OBS! Du behöver även ett PowerdaysPass för att komma in på eventen. Har du inte redan det, köp ditt PowerdaysPass här>>

Zen Coaching för par: Drop-In Workshop

Drop-In: 40 min testa på. Skriv upp er på lediga tider under dagen.

Välkommen till en stund för dig och din partner. I ett närvarande samtal utforskar vi det ni väljer att titta på i er relation. 40 min där ni prioriterar er relation till er själva och den till er partner.

Varmt välkomna!

Om Zen Coaching

Zen Coaching är en metod som kombinerar principer från zenmeditation och modern coaching för att stödja personlig och andlig utveckling. Målet med Zen Coaching är att hjälpa individer att uppnå större medvetenhet, närvaro och klarhet i sina liv. Detta uppnås genom att utforska det inre landskapet, hantera stress och emotioner, samt att identifiera och följa det som känns mest meningsfullt och tillfredsställande för individens liv.

I Zen Coaching används olika tekniker och övningar från både coaching och zenpraxis. Coachen ställer frågor som uppmuntrar till självreflektion och djupare självförståelse, och samtidigt används meditativa praktiker för att främja en djupare nivå av närvaro och stillhet. Genom dessa metoder lär sig klienten att observera sina tankar och känslor utan att döma, vilket kan leda till större inre frihet och självacceptans.

Zen Coaching erbjuder verktyg för att hantera vardagliga utmaningar och stress på ett mer avslappnat och medvetet sätt, vilket främjar en känsla av lugn och balans. Det är en kraftfull metod för att upptäcka och främja personlig tillväxt och transformation.

Handledare

Mikaela Lilleste

Mikaela Lilleste Om mig… Mitt liv och mitt sätt att se på livet förändrades på djupet efter Zen Coaching. Det väcker det som är bortom tankar, idéer och dömandet. En plats som bär på svar, frihet och riktning. En plats som vi alla bär inom oss och som vi kan ...
Läs Mer →
PLATS

Magiska Trädgården

Address:

Götaforsliden 16
Mölndal, 43134 Sverige

Varukorg