Loading Events

Att vara Prinsessident – Det vi alla behöver!: Workshop

25 May kl. 10:00 - 11:00

Gratis

This event has passed.

Biljettinformation

Date & Time:

25 May kl. 10:00 - 11:00

Cost:

Gratis

OBS! Du behöver även ett PowerdaysPass för att komma in på eventen. Har du inte redan det, köp ditt PowerdaysPass här>>

Att vara Prinsessident – Det vi alla behöver!: Workshop

Att anamma flärden hos en prinsessa och makten att bestämma hos en president det är att vara Prinsessident och något jag alltid strävat efter och något jag alltid har velat dela med mej utav. Att stå stark i sitt eget liv och gå sin egen väg, att ha modet att göra val efter eget huvud och bejaka sej själv och värdesätta de sidor hos sej själv som vi har.

Den enda livslånga relation du kommer att ha är den med dej själv, du är med dej alla dagar och nätter, vad kan då vara bättre än att framhäva uppmuntra och peppa den fantastiska person du nu en gång är och vill vara.
Jag upplever att insidan och utsidan gör sej bäst genom att hitta lugn och trygghet i det som är du.

I denna workshop kommer jag förutom kåserier tankar och tips runt Prinsessidenter även att visa konkreta modeller för hur du kan boosta dina bästa sidor och återupptäcka sidor du glömt bort.

Självklart går du ifrån workshopen full av tankar i ditt högburna huvud och med en fysisk Prinsessidentkrona för att påminna dej om livets viktigheter.
Välkommen att följa med in i Prinsessidenternas värld, låt dej inspireras och stärkas av modet du inte visste att du hade.

  • Material ingår

Handledare

Malin Leijonberg

Malin Leijonberg Om mig… Jag har i snart 30 år arbetat med kreativiteten som inspirerande och helande kraft.I så väl utställningar som workshops och företagande vill jag på ett handfast sätt skilja kreativitet och konstnärlighet åt och påvisa kraften i kreativitet av alla dess slag, för alla.Färger och nytänkande ger ...
Läs Mer →
PLATS

Kvarnen

Address:

Götaforsliden 11
Mölndal, 43134 Sverige

Varukorg