Laddar Events

« Alla Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Conscious Breathwork: 15 oktober

15 oktober, 2023 kl. 17:30 - 20:30

400kr
Välkommen till en resa inåt med frigörande andning!
Det här är för dig som vill pröva att komma djupare in i dig själv, som kanske försöker meditera, göra yoga eller andra metoder för att hitta ett större lugn och bli mer harmonisk, släppa på stress och spänningar i kroppen. Du kanske har känt att det ändå är mycket tankar som rör sig och hur du än försöker så kommer du inte djupare.
  • Tid: 17:30 – 20:30.
  • Pris: 400 kr. Obs! Vi uppmuntrar till Kontant betalning i dörren för att hålla kontanterna vid liv. Har du glömt kontanter kan du betala med swisch eller kort. Betala för ett tillfälle eller för fyra och få det femte på köpet.
  • Bokning: Boka din plats genom att skicka meddelande till Mette via Messenger eller sms, 0707 425244. Det har blivit fullt varje gång så boka tidigt för att vara garanterad en plats.
Alla har vi spärrar, rädslor eller andra mekanismer som funnits där i åratal för att skydda oss men nu hindrar oss från att komma i kontakt med vårt inre. Vi behöver stöd i att komma över tröskeln, den där lilla spärren som håller oss tillbaka. I energin vi får från varandra i en grupp och med stöd från en guide som kan känna var i din kropp som spärren sitter och hålla en hand just där, då kan du släppa taget. För då kan du känna dig hållen, tillräckligt trygg för att våga gå djupare.
Hur är det för dig? Hur funkar din andning? Andas du ner i magen, rör sig bröstet? Om du är stressad blir andningen kortare, grundare och snabbare. Det vet nog de flesta.
Frigörande andning går djupare. I vanliga fall andas vi kanske 15-20 % av vår fulla lungkapacitet, här andas vi runt 50-70% under lång tid. Det innebär att vi fyller kroppen med mycket mer energi än normalt. Om en kropp är helt öppen och utan blockeringar så kommer den här energin att flöda fritt genom kroppen.
Om det finns blockeringar, fysiska eller känslomässiga, kommer energin att stoppa upp där blockeringen finns.
Om vi tillåter det, kommer kanske känslor som ligger blockerade upp till ytan när energiflödet kommer dit. Om vi vågar släppa ut känslorna kan de därmed frigöras.

Obs! Om du avbokar senare än 24 timmar innan betalar du för platsen ändå. Ett bra alternativ är att försöka hitta någon annan som tar din plats.

Vi som håller:
Peter Forsberg är en naturlig healer som fördjupat sig i medvetenhetsträning, frigörande andning och kroppskännedom. Han har utbildat sig inom psykosyntes, coachning, frigörande andning och dearmorering och har lång erfarenhet av samtalsstöd och gruppdynamik. Han har en stark närvaro som känns tydligt i hans händer och en fin balans mellan yin och yang som blir en kraftfull, närvarande, naturligt omtänksam energi som enkelt sprider sig omkring honom.
Mette Boström har i många år utbildat sig inom och utforskat betydelsen av självledarskap, medvetenhetsträning och hur vi människor kan leva ett långsiktigt hållbart liv. Favoriter att nämna är frigörande andning, body coaching, dynamisk yoga och ACA 12 stegs program. Det ligger i hennes syfte att dela den resan med andra i total ärlighet, öppenhet och autenticitet. Mettes själ, hjärta och viljestyrka berör dig via hennes ögon, händer och genom energifältet som omger henne.

Detaljer

Datum:
15 oktober, 2023
Tid:
17:30 - 20:30
Kostnad:
400kr
Event Kategorier:
, ,
Webbplats:
https://www.facebook.com/tantrisktmedvetetrelaterande

Plats

Lilla Götafors
Götaforsliden 15
Mölndal, 41122 Sverige
+ Google Map
Telefon
0735121300
Visa Plats-webbplats
Varukorg