Loading Events

Impro för hälsa och glädje: Workshop

25 May kl. 12:15 - 14:00

200kr

This event has passed.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Biljettinformation

Date & Time:

25 May kl. 12:15 - 14:00

Cost:

200kr

OBS! Du behöver även ett PowerdaysPass för att komma in på eventen. Har du inte redan det, köp ditt PowerdaysPass här>>

Impro för hälsa och glädje: Workshop

Improvisationsteater är mycket mer än underhållning – det är en kraftfull verktygslåda för personlig utveckling. I denna workshop övar vi samarbete, lyhördhet och spontanitet medan vi har riktigt roligt. Under 2 timmar leker vi loss, provar enkla tekniker och överraskar oss själva och varandra.

Improvisationsteater är ett lustfyllt sätt att utveckla din kreativitet, självkänsla och kommunikationsförmåga, samtidigt som du lär sig njuta av att röra dig utanför sin komfortzon och skratta åt dina egna misstag.

Investera i din personliga och kreativa utveckling genom att skratta dig till bättre självförtroende. En workshop som ger lust, motivation och känslan av att allt är möjligt.

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Handledare

Michelle Haughton

Michelle Haughton Om mig… Michelle tar lekfullhet på största allvar och vet att om man stärker individen så klarar de det mesta själva. Som workshopledare är hon varm och välkomnande samtidigt som hon utmanar. Med improvisationsteater som pedagogiskt verktyg har hon under åren stärkt många individers och arbetsgruppers samarbetsförmåga, kreativitet ...
Läs Mer →
PLATS

Lilla Götafors – Uppe

Address:

Götaforsliden 15
Mölndal, 43134 Sverige

0735-12 13 00

Varukorg