Loading Events

Måla för energi och lust – Släpp sargen: Workshop

25 May kl. 11:15 - 12:45

50kr

This event has passed.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Biljettinformation

Date & Time:

25 May kl. 11:15 - 12:45

Cost:

50kr

OBS! Du behöver även ett PowerdaysPass för att komma in på eventen. Har du inte redan det, köp ditt PowerdaysPass här>>

Måla för energi och lust – Släpp sargen: Workshop

Som konstnär har jag lärt mej att den kreativa processen som jag hamnar i under måleriets gång är avgörande för mitt välmående.

Att måla blir som en form av meditation och återhämtning.

I den här workshopen kommer jag i första hand att visa på sätt att släppa kontrollen, att släppa kravet på att prestera och slänga sej ut i ett färgstarkt äventyr, oavsett om du är van att använda färger eller aldrig har målat förr är det här en underbar workshop för dej.

Vi använder oss av akrylfärg och i första hand Wettex trasor och svamp. Vi målar på olika typer av material, det finns även traditionella canvastavlor att måla på, syftet är att pröva på att göra det du annars inte brukar, och hitta ditt sätt att få flow.

  • Det behövs absolut inte några förkunskaper.
  • Oömma kläder är bra att ha på sej.
  • Material ingår.

Handledare

Malin Leijonberg

Malin Leijonberg Om mig… Jag har i snart 30 år arbetat med kreativiteten som inspirerande och helande kraft.I så väl utställningar som workshops och företagande vill jag på ett handfast sätt skilja kreativitet och konstnärlighet åt och påvisa kraften i kreativitet av alla dess slag, för alla.Färger och nytänkande ger ...
Läs Mer →
PLATS

Kvarnen

Address:

Götaforsliden 11
Mölndal, 43134 Sverige

Varukorg