Laddar Events

« Alla Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Målerikurs: Start 25 okt (3 ggr)

25 oktober, 2023 kl. 18:00 - 21:00

1650kr

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

I denna kurs kommer vi under 3st vardagkvällar att öva  på att släppa prestationen och måla fritt. Oavsett om du aldrig har ritat en streckgubbe eller om du är en erfaren målare, kommer det finnas mycket inspiration, mod och glädje att hämta här. Malins sätt att måla och lära ut är prestigelöst och öppet där hjärta och glädje står i centrum. Att måla är en väg till ökad kreativitet och välbefinnande. Kursen kommer att ge dig möjlighet att utforska akrylmåleri under tre vardagskvällar.

  • 3 tillfällen: 25 oktober, 1 november, 8 november
  • Tider: kl 18-21
  • Förkunskaper: Inga
  • Material: Allt ingår
  • Kursledare: Malin Leijonberg

Konstnären Malin Leijonberg kommer att guida dig genom materialet och vi kommer att fokusera på att utforska färgernas känsla. Malin kommer att dela med sig av sina erfarenheter och ge tips och idéer om hur du kan överkomma brist på inspiration och självkänsla när det kommer till den kreativa processen. om du är intresserad av att börja en ny kreativ resa eller om du vill fördjupa dina befintliga kunskaper, är du varmt välkommen till kursen. Ta chansen att upptäck och utveckla din konstnärliga sida i en avslappnad och inspirerande miljö.

Anmäl dig redan idag och se fram emot tre givande och kreativa kvällar tillsammans med Malin Leijonberg och andra konstintresserade deltagare. Vi ser fram emot att välkomna dig till höstens konstkurs i Lilla Götafors!

I kursen ingår förutom vägledning även grundmaterial och ngt enklare att äta.

Detaljer

Datum:
25 oktober, 2023
Tid:
18:00 - 21:00
Kostnad:
1650kr
Event Kategori:
Webbplats:
www.malinleijonberg.se

Arrangör

Powerful Living
Telefon
0735-12 13 00
E-post
hej@powerfulliving.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Lilla Götafors
Götaforsliden 15
Mölndal, 41122 Sverige
+ Google Map
Telefon
0735121300
Visa Plats-webbplats
Varukorg