Laddar Events

Zen Coaching: Drop-In Workshop

25 May kl. 10:00 - 18:00

Gratis

This event has passed.

Drop-In

Datum och tid:

25 May kl. 10:00 - 18:00

Cost:

Gratis

OBS! Du behöver även ett PowerdaysPass för att komma in på eventen. Har du inte redan det, köp ditt PowerdaysPass här>>

Zen Coaching: Drop-In Workshop

Drop-In: Kom och testa på 30 min Zen Coaching.

Ett närvarande samtal där vi utforskar det du vill titta på. Det kan vara en fråga, en utmaning livet eller en relation. Du kan också komma helt utan en intention och vi utforska nuet. Varmt välkommen att komma i kontakt med dig själv.

Om Zen Coaching

Zen Coaching är en metod som kombinerar principer från zenmeditation och modern coaching för att stödja personlig och andlig utveckling. Målet med Zen Coaching är att hjälpa individer att uppnå större medvetenhet, närvaro och klarhet i sina liv. Detta uppnås genom att utforska det inre landskapet, hantera stress och emotioner, samt att identifiera och följa det som känns mest meningsfullt och tillfredsställande för individens liv.

I Zen Coaching används olika tekniker och övningar från både coaching och zenpraxis. Coachen ställer frågor som uppmuntrar till självreflektion och djupare självförståelse, och samtidigt används meditativa praktiker för att främja en djupare nivå av närvaro och stillhet. Genom dessa metoder lär sig klienten att observera sina tankar och känslor utan att döma, vilket kan leda till större inre frihet och självacceptans.

Zen Coaching erbjuder verktyg för att hantera vardagliga utmaningar och stress på ett mer avslappnat och medvetet sätt, vilket främjar en känsla av lugn och balans. Det är en kraftfull metod för att upptäcka och främja personlig tillväxt och transformation.

Handledare

Patrik Hansson

Patrik Hansson Om mig… Meditation har hjälpt mig hitta hem till en plats bortom dömande och stress. Det är en plats vi alla bär inom oss. Min passion är att dela verktyg och läror som ökar medvetenhet och hjälper oss hitta tillbaka till kärnan av vårt varande. Till min webbsida ...
Läs Mer →
PLATS

Magiska Trädgården

Adress:

Götaforsliden 16
Mölndal, 43134 Sverige

Varukorg